+31(20) 480 80 50 info@rhone.nl

Zakelijk

Find the hall you always dreamed about

Zakelijke bijeenkomst

Business meeting 
Wilt u een bijeenkomst, receptie, conferentie of presentatie organiseren?
Rhone Events & Congrescenter beschikt over een aantal sfeervolle zalen met vele mogelijkheden.
Hieronder staan de beschrijvingen van de zalen. We kunnen altijd voor u een offerte op maat maken. U kiest de zaal en geeft ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag!

Edessa 
De Edessa is de grootste zaal van Rhone Events & Congrescenter en heeft een luxe foyer aan de voorkant van de locatie. Deze hoofdingang biedt toegang tot twee aparte toiletgroepen en een bewaakte garderobe. De Edessa zaal heeft een oppervlakte van ruim 890 m² en doet denken aan een ballroom met koninklijke allure. Een gevoel dat ondersteund wordt door een marmeren vloer en prachtige grote pilaren. Ook heeft de zaal een glazen wand met openslaande deuren naar de binnentuin.

Binnentuin 
De binnentuin met een oppervlakte van ruim 600 m2 is de verrassing van Rhone. De tuin is in de zomer zeer geschikt voor een receptie, BBQ, maar ook in de winter kan de tuin gebruikt worden, overdekt met tent(en).

Palmyra 
De Palmyra zaal is met haar oppervlakte van 132 m² uitermate geschikt voor het houden van seminars, video-presentaties, vergaderingen en diners in elke gewenste opstelling. De zaal beschikt over grote ramen met veel daglicht.

Boardroom 
De Boardroom gelegen naast de Palmyra zaal en de Edessa zaal. Dit zaaltje is stijlvol en multifunctioneel ingericht voor uw bestuurlijke bijeenkomsten of te gebruiken als ontvangstruimte voor artiesten, sprekers en bruidsparen. Ideaal om u even terug te trekken.

Ephesus 
U komt stijlvol binnen in de Ephesus foyer aan de Humberweg 7. U heeft toegang tot twee aparte toiletgroepen en een bewaakte garderobe. De Ephesus zaal is uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering of presentatie. Ondanks de grote oppervlakte van de zaal heeft deze zaal de juiste combinatie van keizerlijke ambiance en intimiteit. De prachtige kroonluchters, verhoogde parketvloeren en stijlvolle bar zorgen voor de juiste sfeer. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Atlantis/Babylon 
Op de eerste verdieping van Rhone vindt u de zaal Atlantis/Babylon. Deze zaal heeft een verhoogd plafond, een eigen toiletgroep en heeft door de “houtlook” vloer een warme uitstraling gekregen. De zaal met een oppervlakte van 239 m2 beschikt ook over een eigen pantry. Deze zaal wordt vooral veel gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten.

De Loods 
De industriële loods kan gebruikt worden voor zakelijke evenementen en thema feesten. U kunt de zaal naar eigen wensen inrichten. De loods is een hoge zaal van 450 m2 met een ruw karakter en is een van de meest veelzijdige ruimtes van Rhone. Ook beschikt deze zaal over een aparte toilettengroep, lockers, aparte ingang en een groot balkon voor 100 personen.