+31(20) 480 80 50 info@rhone.nl

Particulier

Find the hall you always dreamed about

Particulieren zijn bij Rhone Event & Congrescenter aan het juiste adres. Een intiem bruiloftsdiner, een verjaardag in familiekring of een volledig verzorgd jubileumfeest voor honderden gasten. Het team van Rhone Event & Congrescenter maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van. Met meer dan 25 jaar ervaring en onze sfeervolle zalen zorgen wij ervoor, dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement.

 

Voor iedere gelegenheid waarvoor u een sfeervolle zaal nodig heeft, bieden wij u een oplossing op maat. Onze multifunctionele zalen beschikken over alle moderne faciliteiten, zoals een professionele geluids- en lichtinstallatie, bar en goed uitgeruste keuken. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Een evenement op maat is bij ons geen loze kreet.

Bruiloften

Rhone Events & Congrescenter is al jarenlang de plek waar veel Amsterdammers officieel in het huwelijk treden, en dat is niet voor niets.

Besnijdenissen

Rhone biedt ook de mogelijkheid om de besnijdenis te vieren. Of dit nu in een klein intiem gezelschap is, of als u het groot wil aanpakken.

Doopfeesten

Het dopen van uw pasgeboren kindje is natuurlijk een feestje waard. Bij deze gelegenheid kunt u uiteraard bij Rhone Events & congrescenter terecht.

Hennafeesten

Op onze locatie worden regelmatig hennafeesten gegeven. Dit komt omdat we aan al uw wensen en behoeften kunnen voldoen op het gebied van hennafeesten.

Verjaardagen

Gefeliciteerd met uw verjaardag! Wilt u dit vieren?Al onze zalen zijn geschikt voor grote of kleine verjaardagsfeesten. De meeste zalen hebben een eigen ingang met bar, mobiele bar of pantry.

Verlovingsfeesten

Een verloving is natuurlijk een prachtige gebeurtenis, die je niet ongestoord voorbij kan laten gaan. Wij bieden de gelegenheid om dit met uw vrienden, familie en kennissen te vieren.

"Laat een van onze EVENT MANAGERS met u meedenken voor een bijpassend resultaat"
Umut Kaplan
Eventmanager